• 3
  • 2
  • 1

Frukostmöten

Minst fyra gånger per år anordnar Ljungby Business Arena möten som vi kallar "Frukostmöte exclusive". En chans för våra medlemmar att nätverka med andra företag i Ljungby, ta del av inspirerande föreläsningar samtidigt som en stor, god frukost avnjuts.

Den 10:e februari leddes det senaste "Frukostmöte Exclusive" av Swedbank på Ljungby Arena där bland annat Emil Erlandsson, ägare av och tidigare VD för High Chaparral, föreläste om att "våga tänka nytt och tänka annorlunda". Bland annat berättade Emil Erlandsson om sitt USA-projekt, att bygga en western-anläggning i Orlando. Ett megaprojekt som kommer att väcka uppmärksamhet ”over there”, berättade han. 

Medlemmarna fick också stifta bekantskap med Ljungbys nya kommunpolis Hans Sjöberg, som fick frågor av Mia Berglund, om sig själv, sitt yrke och sina planer som kommunpolis.

Upplägget för Frukostmöte Exclusive

Frukostmöte Exclusive har ett upplägg som återkommer under varje möte. Det börjar med en stor frukost som serveras på Ljungby Arena, med chans till mingel bland deltagarna. Sedan får medlemmarna lära känna en i förväg utvald medlem som får svara på frågor i ett samtal liknande den kända talkshowen - "Skavlan". Komplett med soffa och uppbyggd scen. Sist men inte minst får alla medlemmar dessutom chansen att lyssna på en inspirerande föreläsning med välkända entreprenörer och företagare. 

Medarrangörer till Frukostmöte

Förutom Frukostmöte Exclusive, är även Ljungby Business Arena med och arrangerar andra  möten tillsammans med Idé & ResursCentrum, CIL, Handelskammaren och Ljungby kommun i möten som går under namnet "frukostmöte" där smörgås och kaffe serveras och sedan får deltagarna lyssna på en spännande föreläsning. Under det senaste frukostmötet den 19:e april föreläste Sebastian Bocaciu, från Bravo entrepreneurial Hub och Jeanette Johansson från Företagsfabriken i Kronoberg, om företagande och marknadsföring.   

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 8/14/2018